Fortnite Battle Royale updates seizoen 8

Hier kan je nieuws vinden over Fortnite! Updates, veranderingen, nieuwe seizoenen, aanpassingen in het spel enzovoort.
Plaats reactie
Fortnite
Berichten: 27
Lid geworden op: za mar 30, 2019 10:30 am

Fortnite Battle Royale updates seizoen 8

Bericht door Fortnite » di apr 16, 2019 10:24 pm

Fortnite Battle Royale seizoen 8 updates!
Epic Games blijft tijdens seizoen 8 grote veranderingen aanbrengen in "Fortnite Battle Royale".
De ontwikkelaar van videogames heeft dit seizoen al een aantal ingrijpende wijzigingen in het spel doorgevoerd, inclusief het verwijderen van de sifonkanier, en het lijkt erop dat het spel elke week zal blijven veranderen, net zoals het al meer dan een jaar het geval is. De "Fortnite" -ontwikkelaar is van plan in-game-voertuigen te veranderen en volgens sommige bronnen zullen deze veranderingen groot zijn.

De Baller zal waarschijnlijk het eerste voertuig zijn dat wordt beïnvloed door de aankomende veranderingen, omdat Epic Games al heeft onthuld dat het zal worden doorgevoerd.

Spelers zullen in staat zijn om hun vijanden door het glas van de Ballar te schieten in een van de toekomstige updates. Dit was gepland voor de v8.30-patch, maar de ontwikkelaar moest het uitstellen. Naast de Ballar, zal elk ander voertuig in het spel worden beïnvloed door verschillende veranderingen.

Voertuig aanpassingen
Volgens Fortnite News heeft een anonieme bron onthuld dat Epic Games enkele grote veranderingen zal doorvoeren in "Fortnite Battle Royale" -voertuigen. Deze wijzigingen zijn niet vrijgegeven met de v8.30-update, wat betekent dat we ze snel kunnen krijgen.

De officiële kwalificatiewedstrijden van Fortnite World Cup beginnen op 14 april, dus we kunnen van de gameontwikkelaar verwachten dat deze hiervoor of kort daarna een aantal wijzigingen doorvoert. Aangezien Epic Games de meeste updates op dinsdagen of woensdagen uitbrengt, zou de volgende grote update op 16 april kunnen plaatsvinden.

Gelukkig heeft Epic Games bevestigd dat er veranderingen aan het voertuig komen. Een van de ontwikkelaars, die de naam DanDaDaDanDan gebruikt op Reddit, heeft een aantal veranderingen onthuld die zullen worden vrijgegeven. "We werken aan het harmoniseren van de controller invoer voor voertuigen", berichtte de ontwikkelaar.

"Uitstappen is bijvoorbeeld dezelfde knop voor alle voertuigen en we werken samen met creatieve makers van mappen om een ​​test map te maken zodat iedereen gemakkelijk kan zien of ze een gestroomlijnd of oud schema willen gebruiken."

Het lijkt erop dat Epic Games geen haast heeft en eerst de wijzigingen zal testen voordat ze worden vrijgegeven voor live servers. Het ontwikkelingsteam heeft verschillende keren niet geteste wijzigingen vrijgegeven waardoor het spel erger is geworden, dus het is beslist beter om de release uit te stellen ten gunste van gedetailleerde tests.

Vliegtuigen komen terug
Volgens data verzamelaars komen vliegtuigen terug naar "Fortnite Battle Royale." Gelukkig voor degenen die niet van hen houden, hebben vliegtuigen hun eigen beperkte speelmodus en zijn ze niet beschikbaar in de normale afspeellijsten. Daarnaast lijkt brandstof aan deze voertuigen te worden toegevoegd, maar het is onbekend of spelers een manier hebben om hun vliegtuigen te tanken. De kans is groot dat vliegtuigen ook worden beïnvloed door de veranderingen in het voertuig.

Sharonvig
Berichten: 16
Lid geworden op: zo mar 31, 2019 11:03 am

Fortnite Battle Royale updates seizoen 8

Bericht door Sharonvig » di apr 23, 2019 9:30 pm

Zelf in het bezit van een samsung S4 waarbij naar mijn mening de updates wel voldoende binnenkomen.

___
XEvil 4.0: best CAPTCHA's breaker, included ReCaptcha-2!
1fatp8uh3k5159596

RapperSjors
Berichten: 7
Lid geworden op: zo apr 28, 2019 12:55 pm

Re: Fortnite Battle Royale updates seizoen 8

Bericht door RapperSjors » zo apr 28, 2019 1:03 pm

Nice, ik speel zelf ook Fortnite Battle Royale!

Plaats reactie